Firmagaver

Hos Living4u har vi stor erfaring i at pakke og levere den smagfulde gave eller gavekurv til enhver anledning - til medarbejderen, kunden eller forretnings-forbindelsen. Se nederst på siden for inspiration.

 

Vi leverer sikkert lige til døren til såvel private som erhverv. Daglig forsendelse med GLS til hele Danmark og vi bringer selv ud dagligt i Favrskov & Aarhus kommune.

 

Kontakt os på tlf 20 923 923 eller på info@living4u.dk - så finder vi den perfekte og personlige gave du leder efter incl. et personligt skrevet kort, hvis du ønsker det.

 

Og hvad med Firmagaver til påske, sommer eller jul? - Lad os give dig et uforpligtende bud. Vi pakker årligt flere tusinde firmagaver til højtiderne, så vi finder sikkert også frem til din favorit.

 

Vi tilbyder også tryk af dit firmalogo på gaveæsken eller på etiketten. Ring på tlf. 20 923 923 for et bud derpå. 

 

OBS: Vi har netop indgået et samarbejde med Vinoblekæden, og har derfra adgang til mere end 1300 forskellige kvalitetsvine , så tøv ikke med at kontakte os - vi finder den vin der skal til.

 

Nedenstående lidt inspiration.

Lækre gavekurve, øl- og vingaver, specialiteter, te- og kaffe samt smukt til boligen - leveret direkte på firmaadressen.

Vi forhandler et bredt udvalg af kvalitetsvarer fra ind- og udland. Vores fokus er dog de mange fantastiske danske mikro producenter - ildsjæle der brænder for den gode smag og den tilsvarende gode historie.