KAPRIOL BLOOD ORANGE & PEACH - Italiensk håndlavet gin
Frisk og frugtig gin med fin smag af enebær og dejlig citrus noter med følgende botaicals: Italienske Enebær, Kvan (angelica), Kamille, Kardemomme, Kommen, Koriander, Ensian (Urte-blomst), Lavendel, Humle, Mynte, Oregano, Bjergfyr, Hybenrose, Rosmarin, Laurbærblade, blodappelsin og fersken.
KAPRIOL GIN produceres af Distilleria dell’Alpe som drives af Maschio-familien.
Destilleriet går helt tilbage til 1948, hvor de har lavet grappa, likør og gin altid med urter fra skovene i og omkring
de Italienske alper – Dolomitterne. Destilleret har altid været kendt for ”Skovlikøren” Kapriol.
Det er den der har været med til at give inspiration til Kapriol ginnerne.
I dag laves alle deres gin på 2 stk. 100 liter kobberpots fra 1947.
Kapriol Dry gin er fra 2016 og blev til efter mange års research og prøver med udgangspunkt i en gammel gin opskrift fra destilleriet.
- Indhold: 70 cl.
- Alc: 40,7%
Gode mixere til Kapriol blodappelsin og fersken gin.
- En god mild tonic fx. Imperdibile Bitter Dry eller Italian Superiore tonic
- Garniture, appelsinskive, fersken og rosmarin